A vágó, spékelő vagy szeletelő kés lényegében
univerzális konyhakés bármilyen felhasználásra, és a
konyhában az egyik leggyakrabban használt kés A kés
pengéje minőségi, 425-ös típusú, 53-55 HRc keménységű
rozsdamentes acélból készül Ezenkívül molibdén és
vanádium ötvözeteket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően
a penge nagyobb vágási képességgel és kopásállósággal
rendelkezik
A kés pengéje kúpos (ék alakú) csiszolással
rendelkezik A kés nyele brazil rózsafából készült,
amely luxus megjelenést és magas használati értéket
kölcsönöz a késnek A fogantyút rézszegecsek kötik
össze, amelyek tökéletesebb megjelenést kölcsönöznek a
konyhakésnekA fogantyú biztosítja a kés kényelmes és
biztonságos fogását Ideális húsok kicsontozásához és
szeleteléséhez, inak és zsíros húsok vágásához A kúpos
penge megkönnyíti az ízületek és a csontok
kicsontozását A konyhakés hosszú élettartammal,
korrózióállósággal és könnyű karbantartással
büszkélkedhet A kés rendelkezik az EU szabványok
szerinti, élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó
tanúsítvánnyal