Lábas zománcozott felülettel és fedéllel - a tökéletes segítőtárs az ízletes ételek elkészítésében. Elegendő csupán minimális mennyiségű zsíradék használata - az étel egészségesebb és ízletesebb lesz. 2 mm vastag fémlemezből készül, zománcozott felületkezeléssel, amelyet cseh öntöttvasnak neveznek. Az anyaga kiválóan vezeti a hőt. Az edény minden típusú főzőlaphoz használható, az indukciósakat is beleértve + a sütőben is. Javasoljuk, hogy a kezelés során használjon konyhai kesztyűt. Az edény mosogatógépben is elmosható, de jól meg kell szárítani és szárazon kell tartani. A zománcozott edényben való főzés az ételkészítés legegészségesebb módja. Az edény ráadásul a belsejében speciális kék zománcot tartalmaz, amely kiváló saválló tulajdonságokkal rendelkezik és éveken át gyakorlatilag a szokásos használat által sértetlen marad. Mindegyik edény eredeti darab. Az edények külsején kézzel történik a plaszticitás felvitele, amely a terméket teljesen egyedivé teszi. Minden egyes felvitt zománcréteg után az edényt kiégetik a kemencében, körülbelül 850 °C-os hőmérsékleten. Az edényre jellemző a fekete matt zománc az edény külsején. Ez a zománc először nyitott, és a törlés láthatóbb jelei találhatóak rajta. A nyomai természetesen kényelmesen lemoshatóak. A matt zománc azonban néhány használat és elmosás során visszahúzódik és klasszikus, sötét fekete színűvé válik.