A BEKA Papillon 31 cm-es fedeles sütőedény öntött alumíniumból készült és alkalmas lassú főzéshez, aranybarnára sütéshez, újramelegítéshez és természetesen finom hagyományos párolt húsokhoz. Kifinomult pároló rendszer: az étel kétszer olyan szaftos marad ebben az egyedülálló sütőedényben, mint egy hagyományos lábasban. Először is, a főzés során képződő páralecsapódás a fedél alján lévő dudoroknak köszönhetően egyenletesen oszlik el az ételeken a főzés során. Másodszor, a kerámiafedél és az alumínium lábas kombinációja ideális hideghatást kelt. Az alumínium edény gyorsan felmelegszik, a kerámiafedél pedig hosszabb ideig hűvösebb marad. Ez a hőmérséklet-különbség extra páratartalmat és extra levegőkeringést eredményez. És az eredmény? A hús és a zöldségek még puhábbak lesznek. A kerámia tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az ételek könnyedén kicsúsztathatók a serpenyőből. Egyszerűen tisztítható. A könnyű alumínium kiváló hővezető, ami azt jelenti, hogy a megfelelő főzési hőmérséklet eléréséhez elegendő alacsony vagy közepes hőfokon főzni.