Mechanikus kézi daráló, amely segítségével búzából,
árpából, zabból, rozsból, tönkölybúzából, lenből és
chia magvakból friss gabonapelyhet készíthet
otthonában A daráló ideális az egészséges ételek
elkészítéséhez és a különleges dietákhoz is alkalmas A
ledarált magvak jobban emészthetőek, így az emberi test
több hasznos anyagot tud felhasználni belőlük, mintha
egészben fogyasztaná őket
A daráló a fűszerekkel is megbirkózik – darálja a
csillagánizst, a köményt és a borókabogyót
Fém csavaros szorító segítségével az asztalhoz
rögzíthető – max vastagság 5,5 cm A darált magvakat
hozzáadhatjuk krémekhez, jogurthoz, leveshez,
tésztákhoz stb A ledarált magvakat szükséges a lehető
leghamarább elfogyasztani, vagy megfelelően tárolni,
mivel gyorsan megavasodnak (szobahőmérsékleten
kevesebb, mint egy hét alatt) A ledarált magvak egy
lezárt tárolóban a hűtőszekrényben, akár több hónapok
keresztül is tárolhatóak