MAXX
kézi akkumulátoros vákuumozógép az élelmiszerek hosszútávú és
gazdaságos tárolására
Paraméterek:
Felhasználás
speciális cipzárral és szeleppel ellátott zacskókkal,
vákuumdobozokkal és palackokkal vagy vákuumdugókkal Megvédi az
élelmiszereket a penésztől és a baktériumoktól Mindennapi
felhasználás az uzsonna vagy a főétkezések csomagolásánál
Ideális
a füstöltáru és a sajt gyors vákuumozására a hűtőben való tároláshoz
Nagy
teljesítményű vákuumszivattyú gyorsan kiszívja a levegőt
A
zacskók moshatók és újra felhasználhatók
Az
áru hűtőszekrényben és fagyasztóban való tárolására
Ideális
méret a könnyebb kezelhetőség szempontjából
Integrált
Li-lon elem 1500mAh, akár 60 vákuumozó ciklus egy feltöltéssel,
körülbelül 30 perc működés Vákuum: kb 0,75 bar
Feszültség:
220-240 V
A
csomag tartalma:
3
db vákuumzacskó 20x20 cm és 3 db 25x30 cm
állvány
a töltéshez
univerzális
USB töltőkábel
dugó
a zacskó tökéletes elzárásához
Zacskók:
mosás
és tisztítás után újra felhasználható A zacskóba csomagolt
élelmiszereket vízben főzheti és felolvaszthatja mikrohullámú
sütőben
Tárolás:
Hűtőszekrény
- sajt + füstöltáru: hagyományos tárolási idő: 1 hét -
hosszabb ideig vákuumcsomagolásban: 3-6 hét
Fagyasztó
- hús + zöldség + gyümölcs: klasszikus eltarthatóság: 6 hónap
- hosszabb ideig vákuumcsomagolásban: 2-3 év