A belga BergHOFF márkájú, tapadásmentes felülettel rendelkező fedeles lábas a lábas és sütőedény egyedülálló kombinációja, amely a sütőben még a magas hőmérsékleteknek is ellenáll, 240 °C-ig. A domain egy többrétegű FERNO GREEN tapadásmentes felület, kerámia és márvány kombinációjával. Ez a felület erősen tapadásmentes, így odaégés nélkül is főzhet, még minimális zsírmennyiség mellett is, így maximálisan higiénikus és alkalmas az egészséges főzésre. A BergHOFF GEM lábas magja öntött alumínium, amely kiváló hővezető képességgel rendelkezik, így általánosságban az egyik legideálisabb anyag az edények gyártásához. Nagyon gyorsan, egyenletesen felmelegszik a teljes felületen, főzés és sütés közben pedig könnyen fenntartja a hőmérsékletet. Emellett nagyon stabil, állandó alakú és mindenekelőtt ártalmatlan az egészségre. Ezenkívül a kétrétegű szendvics alja jelentősen növeli a hevítési sebességet a maximális főzési hatékonyság érdekében. A fogantyúk a lábas testének részét képezik, egy darab anyagból öntöttek, így nem tudnak letörni vagy kilazulni. Az üvegfedél tökéletesen tapad az edény széléhez, a nagy, rozsdamentes acél fogantyúja pedig megkönnyíti a kezelést. A megerősített felső él pedig növeli az ütésállóságot és megerősíti az egész szerkezetet. A tapadásmentes felületének köszönhetően a lábas nagyon könnyen tisztítható, a szennyeződéseket pedig elegendő, ha szalvétával vagy nedves ruhával törli le róla. Robusztus, erős falú edény, amely hosszú élettartamot garantál.